fbpx

HYDRAFACIAL-LAITTEET

HydraFacial-kasvohoitojen takana ovat laadukkaat ja monipuoliset HydraFacial-laitteet. Suomalaiset hoitolat ovat hyödyntäneet HydraFacial-ihonhoitoteknologiaa ja HydraFacial-laitteita jo vuodesta 2011 lähtien. Tänä päivänä HydraFacial-laitteita on Suomessa yli 100. HydraFacial-laite on paljon muutakin kuin ihonpuhdistuslaite – tämä ihonhoitolaite mahdollistaa seuraavat: kivuton ihonpuhdistus, timanttihiontaan verrattavissa oleva kuorinta, ihon muokkaus, akneihon hoito sekä ikääntyvän ihon yhden laitteen avulla tehokkaasti. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, tuloksena puhdas, terve iho. 

Laitteita on saatavilla kolmea eri mallia: HydraFacial Tower Elite, HydraFacial Tower ja HydraFacial Allegro. Pöytämallinen HydraFacial Allegro on ollut näistä malleista myydyin mallimme, mutta viime vuosina yhä useampi asiakkaamme on halunnut panostaa HydraFacial Tower -laitteeseen, jossa on helppokäyttöinen ohjelmisto jota käytetään kosketusnäytön avulla. HydraFacial Tower -laitteissa on optioina LED-valohoitopäät, Lymfa-hoitopäät sekä Elite Spa -laitteessa lisäksi supertarkka kamera jonka avulla ohjelmistoon voidaan tallentaa asiakkaiden ennen ja jälkeen -kuvat. Lue lisää alla olevasta laitevertailusta.

LAITEVERTAILU

HydraFacial-laitteet

Seerumi-pullojen määrä laitteessa samanaikaisesti

LED-valohoitopäät

Lymfa-hoitopäät

Kosketusnäyttö

Muuta

HydraFacial Tower

HydraFacial-laitteet Tower kasvohoitolaite

4

Sisäänrakennettuina LED-valojen hallinta, liitännät sekä teline käsikappaleille. Itse hoitopäät voi hankkia erikseen lisätarvikkeina.

Käsikappale sekä kasvoille että vartalolle tehtäviä lymfahoitoja varten. Hoitopäät voi hankkia lisätarvikkeina.

Työvaiheissa ohjaava, kosketussnäyttö, johon on valmiiksi ohjelmoitu toimintatavat vaiheittain.

Lattiamalli. Sisään-rakennetut ohjelmistot mahdollistavat uusien ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien lisäämisen laitteen ohjelmistoon koska tahansa.

Saatavissa myös HydraFacial Tower Elite Spa -malli jossa korkealaatuinen kamera jonka avulla saadaan tallennettua ennen ja jälkeen -kuvia laitteen ohjelmistoon. 

HydraFacial Allegro

HydraFacial-laitteet Allegro kasvohoitolaite

4

Ei

Ei

Ei

Pöytämalli. Itsepuhdistava järjestelmä

HYDRAFACIAL-IHONHOITOTEKNOLOGIA MULLISTAA IHONHOIDON MAAILMAA.

HydraFacial-kasvohoito on tunnettu ihonhoitomuoto ja sillä saadaan aikaan todellisia tuloksia. Tavoitteena on terve, kaunis iho läpi elämän.

HydraFacial on tuttu useista eri medioista. Tutustu videoiden avulla, mistä HydraFacialissa on kyse ja mitä kuluttajat, julkkikset, kosmetologit ja lääkärit sanovat tästä hoitomuodosta. Lue lisää mitä julkkikset ja ammattilaiset sanovat HydraFacialista.

HALUATKO KOKEA

MILTÄ SE TUNTUU SINUN IHOLLASI?

Oletko ihonhoidon ammattilainen ja mietit miltä HydraFacial-kasvohoito tuntuisi sinun ihollasi? Klikkaa alta ja varaa aikasi veloituksettomaan demohoitoon:

MAAHANTUOJA

A Class Beauty
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
www.aclassbeauty.fi
Y-tunnus: 2147622-7

HydraFacial is a registered trademark and a patented system of Edge System LLC. Copyright © 2019. Edge Systems, LLC. All Rights Reserved.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close