fbpx

HYDRAFACIAL-LAITE HOITOLASI MENESTYSTEKIJÄKSI – LIITY HYDRAFACIAL-AMMATTILAISTEN JOUKKOON

ONKO HYDRAFACIAL-LAITE SINUN JUTTUSI?

Tämä on yhteytesi niihin miljooniin ihmisiin jotka uskovat, että kauneus on muutakin kuin fyysinen ominaisuus – se on tunne. HydraFacial-hoitolat haluavat antaa omille asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen ja HydraFacial-laite auttaa tarjoamaan sen.

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial-laite on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. HydraFacial-laite on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta. Katso ketkä julkkikset rakastavat HydraFacialia.

HYDRAFACIAL-LAITE ON AINOA LAATUAAN

HydraFacial-laitteen avulla saadaan aikaan välittömiä, selkeästi nähtäviä tuloksia jonka vuoksi asiakkaat palaavat hoitoon yhä uudestaan. HydraFacial-laite mahdollistaa hoitojen tekemisen jotka ovat turvallisia tehtäviksi kaikille asiakkaille eivätkä ne vaadi toipumisaikaa.

HYDRAFACIAL-LAITE ON AINOA LAATUAAN

HydraFacial-laitteen avulla saadaan aikaan välittömiä, selkeästi nähtäviä tuloksia jonka vuoksi asiakkaat palaavat hoitoon yhä uudestaan. HydraFacial-laite mahdollistaa hoitojen tekemisen jotka ovat turvallisia tehtäviksi kaikille asiakkaille eivätkä ne vaadi toipumisaikaa.

TIESITKÖ?

Yli miljardi mediamainintaa viime vuonna
Tämä ei ole kauneussalaisuus – seuraajamme huutavat maailmalle kuinka uskomaton HydraFacial on
HydraFacialilla on yli 157 000 seuraajaa ja seuraajamäärä vain kasvaa
1,5 miljoonaa kuluttajaa näkevät HydraFacial-mainoksen New Yorkin Times Squarella joka päivä
Previous slide
Next slide

HYDRAFACIAL-IHONHOITOTEKNOLOGIA MULLISTAA IHONHOIDON MAAILMAA.

Ainutlaatuinen ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä kivuton ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö vain noin 30 minuutissa.

HOITOLOIDEN OMISTAJIEN JA JULKKISTEN KERTOMAA

Julkkikset suosittelevat: Paris Hilton, Beoncé, Kristen Stewart, Kate Winslet, Halle Berry, Adrienne Maloof, Marie Osmond, Matthew Mcconaughey, Amy Poehler, Evan Rachel Wood – Lue lisää…

”Tässä tulee nyt ihan puhdas mainos. Ei kuitenkaan maksettu sellainen vaan asiakastyytyväisyyteen perustuva. Pakko jakaa tämä tieto teille. Kävin viime viikolla testaamassa HydraFacial-kasvohoitoa. Hoito kestää 30-45 minuuttia ja siinä syötetään ”härvelillä” tehoaineita ihoon, hapoteaan, puhdistetaan jne. Ja vitsi miten tyytyväinen olen! Käsi sydämellä sanon, että en ole käsitellyt tätä kuvaa ja mun iho näyttää niin freesiltä.”

Jutta Gustafsberg

”HydraFacial on tuonut aivan uuden ulottuvuuden ihonpuhdistushoitoihin. Asiakkaat vaativat nykyään nopeita ja tehokkaita hoitoja. HydraFacial vastaa täydellisesti tähän haasteeseen. Jo yhdellä hoitokerralla saat tyytyväiset asiakkaat ja hyväkatteisen tuoton, eikä aikaakaan kulu kuin reilu puoli tuntia. Se puhdas ja kuulas tunne, mikä HydraFacial-hoidosta jää on aikaisemmin vaatinut pitkän hoitoajan hierontoineen ja ihonpuhdistuksineen. Hoitolassamme tehdään paljon erilaisia laitehoitoja ja HydraFacial nousi nopeasti suosituimmaksi hoidoksi, jonka ansiosta asiakkaat käyvät nykyään useammin ja ovat innostuneet myös muista laitehoidoistamme HydraFacialin innoittamana. We <3  HydraFacial.”

Riikka Tainio, kosmetologi, Kauneushoitola Riikka Tainio

Olen ollut 30 vuotta alalla, enkä ole aikaisemmin voinut sanoa, että tietokone tekisi meidän työt, mutta nyt voin sanoa niin. HydraFacial on erittäin kiva laite; tehokas, aikaa säästävä sekä hoitajan työaikaa säästävä, mikä on tärkeää. Olen pitänyt HydraFacialista kovasti ja ostin jo toisen laitteen. Voin lämpimästi suositella.”

Erja Vehkaluoto, kosmetologi, EL-Salonki

MAAHANTUOJA

A Class Beauty
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
www.aclassbeauty.fi
Y-tunnus: 2147622-7

HydraFacial is a registered trademark and a patented system of Edge System LLC. Copyright © 2019. Edge Systems, LLC. All Rights Reserved.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close